EFK logotyp

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Dela:

 Skriv ut sida

Idag drar Torpkonferensen igång!

Solen skiner, husvagnarna står uppställda, programmet är fullspäckat och området fylls med laddade konferensbesökare.
- Äntligen är vi igång! Det finns mycket förväntan i luften, säger Elin Gert, en av projektledarna för årets Torpkonferens som startar idag.

Bland nyheterna på årets Torpkonferens är att barnen kommer att ta över Ladan. Konferensens olika barnmöten är populära och kalasmötena har nu vuxit ur sitt vanliga tält.

- Ladan är ju på ett sätt symbolen för Torpkonferensens cenrum, och därför känns det jätteroligt att vi nu låter barnen ta plats där på riktigt, säger Elin Gert.

Något annat nytt under veckan är den stora tårtfesten som hålls i Parken på midsommardagen, för att uppmärksamma att det i år var 20 år sedan som Helgelseförbundet/Fribaptistsamfundet och Örebromissionen gick samman och bildade Evangeliska Frikyrkan.

- Då kommer vi att tillsammans få fira och följa med på en resa genom våra första 20 år som rörelse, berättar Elin.

Fullspäckat program

Årets konferens kommer att genomsyras av temat, Den första kärleken, och programmet är som vanligt fyllt med gudstjänster, Bibelstudier och konserter. Bland talarna finns Joakim Lundqvist, Livets ord, Lasse Svensson, Equmeniakyrkan, Anneli Dagernäs, regionledare för EFKs arbete i region Afrika, och Åsa Björk, friskvårdspastor i Kungsportskyrkan i Huskvarna. Michael Johnson, Jenny Wahlström, Frank Ådahl och Per-Erik Hallin är några av dem som kommer att hålla konsert under veckan, och på midsommardagen hålls en stor familjefest med Barnhjälpen där Emmy och Ella och Boris René medverkar.

Här kan du bläddra i Torphäftet med hela veckans program!

Följ Torpkonferensen under veckan

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.