Program för barn

Vi önskar alla barn och föräldrar varmt välkomna till årets barnkonferens! Under veckan är programmet fullspäckat för allt ifrån de yngsta upp till barnen som är på väg in i tonåren. Det blir skojiga upptåg med mycket skratt varvat med spännande djupdyk in i Bibeln. Varmt välkomna att ta del av årets barnkonferens, vi hoppas att alla barn ska hitta ett sammanhang att trivas i under veckan.

Småbarnsmusik
Sång, lek och rörelse för konferensens yngsta besökare.

Kalas
För de mindre barnen är Kalasmötena dagens höjdpunkter. Ett möte på förmiddagen och ett på eftermiddagen där spännande karaktärer genom musik, sång och drama berättar om Jesus och Bibelns budskap.

Schvung
De äldre barnen välkomnas till Schvung! Det blir fartfyllda samlingar där lekar, spex och tävlingar livar upp stämningen rejält. Möt karaktärer som GurraSyrra och Herr Hibiskus, med dem i närheten vet man aldrig vad som kan hända

Schvung Action
På eftermiddagarnas Schvungsamlingar blir det fart och fläkt med olika aktiviteter. Håll utkik i programmet för mer information.

Diggit
Ett bibelstudium för dig som känner dig för gammal för barnmöten men lite för ung för Tonårsmöten! Här varvas bibelstudiet med lekar, tävlingar, frågor och samtal! Vi kommer att prata utifrån åretstema VIDARE”, om att vara Guds barn, om att vara älskad och att älska, Guds löften och framtid med mera.