Torpturné 2021

Torpturne 2021 datum

Tillsammans med 10 regioner gör vi Torp 2021!

2021 kommer Sverige att bubbla av Torp, från nord till syd och öst till väst. Vår längtan är att Sverige ska fyllas av lokala mötesplatser, där de olika platsernas unika förutsättningar får sina tydliga uttryck, men där Grundstenarna i Torpkonferensen – d v s bön, andlig fördjupning, mission och den livsviktiga insamlingen till vårt gemensamma arbete i Sverige och i världen förenar oss.

Det finns två huvuddelar av Torpturnén i år: den ena delen handlar om att EFK som organisation i samarbete med 10 värdförsamlingar sänder en gudstjänst i de 11 regionerna. Gudstjänsten kommer att sändas på söndagen under den helg som Torpturnén kommit till respektive region, under perioden 2 maj till den 6 juni.

Den andra delen handlar om att lokala församlingar i regionerna arrangerar olika typer av event under veckan. Denna del bygger på vad vi själva vill göra och vilka unika förutsättningar/kontakter som finns i församlingen och staden. Torpturnén 2021 kommer därför att se helt olika ut beroende på var du befinner dig!

Till midsommarveckan kommer vi sedan att dela material från de olika platserna på Torpturnén på Torpkonferensens digitala kanaler.

Turnédatum

Skriv tabellbeskrivning här
DatumRegionerVärdförsamlingar
Vecka 17 - 2 majVästmanland & Sörmland/Småland & BlekingeÖrtagårdskyrkan Arboga/Kungsporten Huskvarna
Vecka 18 - 9 majStockholm/SkaraborgKorskyrkan i Sthlm/Skogsrokyrkan i Skövde
Vecka 19 (Kristihimmelfärd)
Vecka 20 - 23 majNorr- & mittnorrland/SkåneKorskyrkan i Umeå/Östermalmskyrkan Kristianstad
Vecka 21 - 30 majÖrebro/VästFiladelfia i Örebro/Korskyrkan i Borås
Vecka 22 - 6 juniDalarna/ÖstergötlandLugnetkyrkan i Falun/Ryttargårdskyrkan i Linköping

Varför en turné?

Just nu har vi en globalpandemi. Denna pandemi är trots allt en möjlighet att göra något helt nytt! Torpturnén ger oss en möjlighet att kraftsamla och att se och uppleva Guds verk tillsammans i landet.

Vi från EFKs gemensamma organisation vill gärna ge tips och inspiration på vad som skulle kunna göras i de olika regionerna, men låt oss vara tydliga: målet är inte att skapa mini-torpkonferenser runt om i Sverige. Målet är att förvandla Torp till något helt nytt där evangeliet om Jesus kommer ut på varje gata och in i varje gränd. Vi drömmer om att se lokala mötesplatser som präglas av varje plats unika förutsättningar.

Vår bön är att årets Torpturné ska få trösta, styrka, uppmuntra och utrusta Guds folk, i en tid som denna. Kom Helig Ande!