Program midsommar

I midsommarveckan släpps en gudstjänst och ett seminarium per dag som du hittar här i vår youtubekanal! Länk till annan webbplats. Och under midsommarhelgen med start på fredagen utökar vi antalet med två gudstjänster per dag. Vi får även möta Frasses Allservice och några programpunkter från Tonårskonferensen. Läs nedan för mer exakt program.

Nyhet för i år att att alla gudstjänster även kommer att släppas via nya Torppodden! Så ta tillfället att lyssna på undervisning i hängmattan på din välförtjänta semester.

Gudstjänster

DagSändande församlingTalare
Måndag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Kungsportenskyrkan Huskvarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Lisa Fredlund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Tisdag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Örtagårdkyrkan Arboga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Mikael Hallenius Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Onsdag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Korskyrkan Stockholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Henrik Steen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Torsdag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Skogsrokyrkan Skövde Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Michael Nilsson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Fredag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Korskyrkan Umeå Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Andreas Dagernäs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Fredag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Östermalmskyrkan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Eleonore Gustafsson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Lördag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Filadelifakyrkan Örebro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Julia Forsberg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Lördag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Korskyrkan Borås Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Johan Nilsson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Söndag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Lugnetkyrkan Falun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Linalie Newman Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Söndag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Ryttagårdskyrkan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Inga-Märtha Isacsson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Seminarier

Tonår/Barn

Skriv tabellbeskrivning här

Dag

Program

Måndag

Frasses Allservice