Barnens Torp

Vi vill att alla barn ska trivas på Torpkonferensen! Därför finns det också massor av härliga, spännande samlingar och aktiviteter hela veckan. Här får vi tillsammans dyka in i Bibelns berättelser och känna att vi är många som tror på Jesus och vill vara kompisar med honom. Självklart så kommer även vår maskot Rävy till Torp! I Parktältet kommer det hända massa skoj under veckan se skylt utanför tältet vad som händer varje dag. Välkomna!

Se schemat för Barnens Torp i Torp-häftet, s.16-21Öppnas i nytt fönster.

Småbarnssång 0-3 år

Varje förmiddag sjunger vi barnsånger, rör oss till musik och spelar på rytminstrument. En rolig och härlig musikupplevelse för konferensens minsta deltagare. Vi håller till på Stallets övervåning och där finns även möjlighet att köpa/värma barnmat.
Ansvariga: Maria Tauson, Anton Hemström

Kalas 4-8 år | tis-tors fm

Upplev Josefs spännande liv, genom glädje och sorg, i brunn och i palats. Vi använder alla sinnen och använder framför allt teater, bus och sång för att beskriva berg och dalbanan i Josefs liv och Guds trofasta kärlek.
Ansvariga: Ia Danielsson med team, Mikael Wahl & Lisa Eiderbrant.

Kalas 4-8 år | tis-tors em + lör fm

I år får vi hälsa på hos Professor Jim som alltid pratar på rim. Vi får också besöka olika platser i Bibeln och träffa personer där. Häng med i sånger, drama och annat skoj som vi hittar på.
Ansvariga: Maria Furusand, Linda Sjöberg, Josefin Jacobsson och Helena Hultman med team

Kalas 4-8 år | fre fm

Tillsammans med de heliga agenterna så får vi lära oss mer om barns rättigheter på Kalas-Missionsmöte.
Ansvariga: Cornelia Newman & Ia Danielsson med team.

Schvung 9-11 år

På förmiddagarna bjuder vi på fartfyllda möten med mycket sång och musik. Det dyker upp figurer av alla möjliga slag, vi kommer att tävla och det blir uppträdanden från barnen i publiken. Herr Hibiskus tar oss med på spännande bibelberättelser, vi kommer att tala om Gud och livet. Dessutom ber vi förstås. Häng med på Schvung!
Ansvariga: Urban Hussmo & Jörgen Lithell

Diggit 12-13 år

Här finns möjlighet till lovsång och förbön, få mer koll på vad det står i bibeln och samtala om det. Allt varvat med lekar, tävlingar och en och annan överraskning.
Ansvariga: Ida Andersson, Jakob Dalenbring.

Fullt Ös

Är barnmöten i långsammare tempo för dig med flerfunktionsvariationer! Med hjälp av TAKK och kognitivt stöd upptäcker vi Bibeln och lär känna Jesus. Med våra sinnen upplever vi sång, musik, bön och lekar. Allt sker utifrån vars och ens unika förutsättningar. Ta med en förälder som delar den härliga gemenskapen! Gott om utrymme finns för rullstolar. För hygienmöjligheter finns höj-
och sänkbar duschsäng.

Berika

Hur är det att vara förälder och förhålla sig till tips, planering, misslyckanden, stress och att få med barn till kyrkan? Välkommen till tre samlingar där vi får lyssna, samtala kring hur vi är som föräldrar. Vi gör detta tillsammans med Josefine Arenius, en mamma, företagare och mycket uppskattad föreläsare.

Teman:

Tisdag: Att vara förälder och förhålla sig till dem som gått före.
- om förväntningar, välmenande råd, krav, hur det var förr och att bara njuuuuuuta.
Onsdag: Att vara förälder och förhålla sig till sina egna drömmar och föreställningar
- om att inse att det inte blev riktigt som man tänkt, om att planera, våga misslyckas, ta det som det kommer och be om hjälp
Torsdag: Att vara förälder och förhålla sig till dem omkring sig - om att inte jämföra sig, om att lägga ribban rätt, om aktiviteter och fulla scheman och om att få med sig barnen till kyrkan.

Voices - en pop-up-kör!

Kom och sjung i pop-up-kören Voices med körledarna Therése Hovlund och Emma Olofsson från Hjälmargårdens Sång- och DansSMAJL. Vi samlas vid tre tillfällen och lär oss några sånger som vi sen kommer att framföra på söndagens familjegudstjänst i Ladan kl 10:30. Kören riktar sig till dig som är 7-13 år. Vi ses ons, tors, och lör kl 14:00 ( 45-60 minuter) i Parktältet

Rör dig med Rävy

Rävy är vår maskot på Barnens Torp som hittar på alla möjliga saker under veckan. Varje eftermiddag vill till exempel Rävy dansa med alla barn i lekparken!

Missionsmusikal

Välkomna till BIBELBINGO! En samling där varenda barn i lokalen får vara med och spela. På scenen möter vi flera av Bibelns spännande personer, när du känner igen vem det är får du markera på din bricka. En hel rad = BINGO!

Schvung Action

Häng med på Schvung action! Fartfyllda lekar och aktiviteter! Det är bara att komma till TONÅRSTÄLTET när det börjar.
Ansvariga: Sebastian Furusand & Mattias Bokenblom med flera.

FamiljeKRIK

Klockan 13:00 ses vi på TORP ARENA för lek och fartfyllda aktiviteter. Ett härligt tillfälle att få röra på sig tillsammans och att få lära känna andra familjer. En samling för alla generationer, mycket ung till mycket gammal!

Hemliga agentbyrån

Hemliga agentbyrån hittar du hos Barnhjälpen i EFK-världentältet. Välkommen med och lös olika, spännande agentuppdrag.

Creware

Under möten, samlingar och aktiviteter träffar barnen tonåringar i crew-västar. Dessa finns här för dina barn under veckan, för att leka, sitta bredvid, möblera om för möten, svara på frågor med mera.

OBS! Det finns begränsat antal med platser för dig som vill vara med som creware så anmäl dig så snart som möjligt! En anmälan innebär inte att du är garanterad en plats.

Amanda Thörn är ansvarig för alla creware, har du frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig via mail: amanda.rom831@gmail.com.

Anmäl dig via länken nedan. Sista anmälningsdag 12maj!

https://docs.google.com/forms/d/1LbuYv3J4xrYrmzXdDFEO5d_ev8EVKfphqhRSeJFosKE/edit?ts=65cc81e7

OBS! Det finns begränsat antal med platser för creware så anmäl dig så snart som möjligt! En anmälan innebär inte att du är garanterad en plats.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag är en av de ansvariga för barnens Torp!

Anna Väderklint
Ansvarig för barnens Torp


Mejla mig!

Jag är en av de ansvariga för barnens Torp!

Elin Gren
Ansvarig för barnens Torp


Mejla mig!