Program för barn

Vi vill att alla barn ska trivas på Torp! Därför finns det också massor av härliga, spännande samlingar och aktiviteter hela veckan. Här får vi tillsammans dyka in i Bibelns berättelser och känna att vi är många som tror på Jesus och vill vara kompisar med honom. På olika sätt kommer vi att prata, sjunga, leka och busa. Välkomna!

Småbarnssång 0-3 år

På förmiddagarna blir det sång, glädje och rörelse för de yngsta konferensbesökarna. Vi träffas på Stallets övervåning. Där finns även möjlighet att köpa barnmat och det finns tillgång till micro.
Frida Öberg med team

Kalas 4-8 år

På förmiddagarna kommer ni få möta IMK One Piece från Immanuelskyrkan i Örebro som med sång och dans berättar om vem Jesus är och vad han vill säga oss idag. Ni kommer också att få möta Abby, Bobby, Cissi, Elly och Darling och ett flertal bibelfigurer. Häng med och sjung och lek med oss!
Karolina och Håkan Cederqvist, Urban Arvidsson och Ida Andersson med team

På eftermiddagarna kommer ni få möta Stina som jobbar på Hotell Karamell där allt kan hända. Ni kommer också få följa med in i Bibelns värld och höra berättelser om Jesus och lärjungarna. Även Rävy dyker upp nu och då. Häng med i sånger, drama och allt annat skoj som vi hittar på!
Maria Furusand & Josefin Jakobsson med team

Schvung! 9-11 år

Under förmiddagarna bjuder vi in till fartfyllda samlingar med mycket sång och musik. Det dyker upp figurer av alla möjliga slag, vi kommer tävla och det blir uppträdanden från barnen i publiken. Herr Hibiskus tar oss med på spännande bibelberättelser, vi kommer tala om Gud och livet. Dessutom ber vi förstås. Häng med på Schvung!
Urban Hussmo & Jörgen Lithell

Diggit 11-13 år

Känner du dig lite för gammal för barnmöten och samtidigt lite för ung för Tonårsmöten? Välkommen till Diggit. Diggit är ett kreativt bibelstudium där vi varvar bibelundervisning med lekar, tävlingar, frågor och samtal. Välkommen med!
Angeline Leetmaa med team

Rör dig med Rävy

Kom till Lekparken och dansa loss med Rävy (Torps egen maskot) varje dag kl. 14.00

Barnteater med Frasses Allservice

En teaterföreställning med inslag av sång och musik. För Betaniakyrkan Åbytorp har barnteater visat sig vara en bra form för att berätta om Gud. Teater har visat sig vara lätt och roligt att bjuda med till och nya. Lördagen kl.15.00.

Föräldrapepp

Ett tillfälle för föräldrar att hämta kraft och bli peppade. Det kan vara tufft att vara förälder, särskilt för oss som också vill lärjungaträna våra barn. Därför vill vi erbjuda en plats för samtal och undervisning för föräldrar.

På förmiddagarna efter babysången är det föräldrapepp för småbarnsföräldrar, bli uppmuntrad av andra föräldrar, be för dina barn och samtala om viktiga frågor. Allt medan barnen finns runt oss i en härlig gemenskap.

På eftermiddagarna, tisdag till torsdag, kl. 15.00 i Café Sion har vi lite längre undervisning för föräldrar, med barn i alla åldrar, och efterföljande samtal. Vi kommer lyfta svåra frågor som är relevanta i vår och våra barns vardag.

Gudstjänst med alla

Till ”Gudstjänst med alla” är verkligen alla välkomna, men den som har en funktionsnedsättning eller andra särskilda behov är extra välkommen. Vi kommer att lovsjunga tillsammans, inbjuda till kreativa böneplatser och lyssna till en ”enklare” predikan. Delaktighet och gemenskap är viktiga delar i vår gudstjänst och vi tror att människor i alla åldrar kan hitta en plats hos oss. I anslutning till våra gudstjänster kommer det att finnas möjlighet att stanna kvar en stund för att ställa frågor, samtala och även köpa fika. Vi träffas tisdag, onsdag, torsdag 10.30-11.30.
Monica och Fredrik Sturzenbecker m.fl.