Unga vuxna

Välkommen in för att smaka på finkaffe och god gemenskap i vårt tält bredvid mattorget. Vi har en alldeles egen barista som triggar smaklökarna och bjuder på kaffe utöver det vanliga. Är du ung vuxen är den här platsen den bästa. Här får du träffa människor som älskar Jesus, inspiration och utmaning. Välkommen att njuta av finkaffe, sitta ner en stund, göra fynd i vår designmarknad eller spela sällskapsspel. Årets nyheter: islatte och seminarier i tältet. Kanske i kombo?!

Se programmet för unga vuxna i Torp-häftet, s.28-29Öppnas i nytt fönster.

Kvällens höjdpunkt i Hedins finner du mellan kvälls- och nattmötet då det bjuds på skönt program. I år fylls vår scen av svängig livemusik med Los Torpedos. Klassikerna “Musikquiz”, “Missionsbingo” (Vad är det? Ja, det får vi se… men mission och bingo, typ) samt “Allsång” återkommer givetvis. Här finns både bekanta profiler såsom Albin Åkesson, som vrålar till Carola, men också nytillskott som “Östra Ryds Unga”, med Fagerstedtsklanen i spetsen, som tramsar klurig quiz.

En annan självklar succé blir humorsällskapet Hanna och Alfred som bjuder på galen stand-up med “skrattgaranti”. Hedins lovar sång, energi, skratt, stämning och värme på denna scen. Så ta med dina vänner och kom!