Dags att gå Ung Pionjär

Ung Pionjär

Är du en person som brinner för att göra skillnad? Längtar du efter att dina vänner ska upptäcka Jesus och förvandlas av honom? Blir du ofta frustrerad över att församlingen fokuserar för mycket inåt? Drömmer du om nya sätt att vara församling?

FÖR VEM: Ung Pionjär är en praktisk träning för dig som går i gymnasiet eller är ung vuxen och önskar fungera som ledare och aktivist för Guds rike. Du behöver inga förkunskaper, men du behöver vara villig att prova nya saker.

KURSINNEHÅLL: Vad kallar Gud mig till? Hur pratar vi om tron med våra vänner? Hur tränar man lärjungar? Hur växer jag som ledare? Hur lever man missionellt som gemenskap?

UPPLÄGG: Kickoff-helg 10-12 november i Linköping. Regionala träffar en gång i månaden (december, januari, februari, mars, april). Missionsresa på våren för den som vill.

KOSTNAD: Kursen kostar 750 kr/person inkl. undervisning, böcker, fika & mat (för en helg & fem träffar). Kostnader för resan tillkommer.

ANMÄLAN: Här anmäler du dig till Ung Pionjär Länk till annan webbplats.

Regionala kontaktpersoner:

Arrangörer: Evangeliska Frikyrkan, Reach (pannkakskyrkan) Länk till annan webbplats. och Shine Länk till annan webbplats. (Agape Sverige).

Medarrangörer: Studieförbundet Bilda Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och EFK UNGs Bidragspår Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Vi drömmer om en Jesusrörelse i Sverige

 

Ung Pionjär arrangerar missionsresa

Varje år arrangerar Ung Pionjär en missionsresa. Resan är öppen även för dig som brinner för pionjära frågor och mission, men inte går eller gått Ung Pionjär.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig om du vill veta mer om Ung Pionjär!

Johannes Stenberg
Ledarutvecklare Sverigeprogrammet med ansvar för pionjära frågor 75 %

0738-68 18 29

Mejla mig!

Kontakta mig om du vill veta mer om Ung Pionjär!

Julia Wellstam
Ledarutvecklare Sverigeprogrammet med fokus ungdomsledarstöd samt ung event 50 %

070-587 19 54

Mejla mig!