Musik och kultur

Fördjupa dig i musik eller bild på Liljeholmens folkhögskola eller gå Hyllie Parks ettåriga Kinakurs i Kunming, med inriktning på språk och kultur.

Musiklinjen på Liljeholmen

Musiklinjen på Liljeholmens folkhögskola är en utbildning med flera olika inriktningar där lusten och viljan att spela och skapa musik tillsammans med andra är en bärande tanke. Här har du möjligheten att utvecklas i din egen takt och fördjupa dig i den inriktning du valt. Här får du hjälp av engagerade och erfarna pedagoger med att förbereda dig för högre studier i musik, musikproduktion mm. Läs mer och anmäl dig till musiklinjen! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Liljeholmens konstskola

Liljeholmen är en kreativ miljö där du har tillgång till bra ateljéer dygnet runt, även på helgen. Lärarna på konstskolan är yrkesverksamma konstnärer med lång erfarenhet av undervisning och har högskoleutbildning inom konst. Läs mer och anmäl dig konstskolan! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kinakurs i Kunming

Kursen vänder sig till Dig som är intresserad av Kina och Asien och vill uppleva livet i en annan kultur, möta nya människor och studera i en internationell miljö. Att få möjlighet att tränga in i den asiatiska kulturen och dess tänkande men att också utvecklas som människa i mötet med andra, är en stor möjlighet under detta år.

Kursen ges med tre profiler; kultur, språk och diakoni. Läs mer och anmäl dig till Kinakurs! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.