Elplats-funktionär

Tack för att du hjälper till!

Boka en förmånlig campingplats på område 4 eller 5. Detta mot att du arbetar åtta timmar under Torpkonferensen. Din funktionärsinsats är otroligt värdefull och viktig för att kunna genomföra konferensen.


 

Navigera på sidan med länkarna nedan

Så här bokar du

  1. Boka campingplats. Öppnas den 11 april kl 20:00.
  2. Läs om de olika arbetsuppgifterna längre ner på sidan.
  3. Boka städ och kökspass. Länken blir synlig först när bokningen öppnar.
  4. Skriv upp och anteckna vilka pass och tider du har bokat in dig på!

1. Boka campingplats

Du bokar campingplats för funktionärer på samma sätt som en vanlig campingplats. Innan den vanliga campingbokningen har öppnat är det bara område 4 och 5 som finns tillgängliga för bokning. När bokningen av vanliga campingplatser väl har öppnat är det fortfarande möjligt att boka plats på område 4 eller 5 - fortfarande med villkoret att du också bokar arbetspass samt att det finns platser kvar.

Endast bokning för hela Torp-veckan är möjlig.

Om du avbokar tidigare än 40 dagar innan ankomst behöver du inte betala mer än en expeditionsavgift på 150 kr (bokningsavgiften) Avbeställes bokningen 39 - 12 dagar före ankomsten måste 25 % av totalhyran betalas. Avbeställes bokningen 11 - 2 dagar måste 90 % av totalhyran betalas. Avbeställes bokningen 1 – 0 dagar måste 100 % av totalhyran betalas. Sker ingen avbeställning och det bokade objektet inte tas i anspråk av gästen har campingplatsen rätt att tillgodoräkna sig det totala priset för bokningen.

Avbokning sker till campingsupport-torp@futurewave.se.

2. Boka städ och kökspass

Du som är elplats-funktionär ska boka in totalt 8 timmars arbete. OBS! Vi kommer använda ett nytt system för dig som El-funktionär i år som kräver BankID vid anmälan. Så det kommer se lite annorlunda ut men det är likadana pass och uppgifter som tidigare år. Skälet till förändringen är att få ett säkrare system som även förenklar administration kring funktionärsschemat.

  1. Välj ett antal pass under "Mina val" och boka totalt 8 timmar. Minst en toalettstädning. Gärna även ett pass mot slutet av veckan. Notera och skriv ner tiderna och valen så du har koll på dem.
  2. Fyll i din husvagnsplats som du bokat.
  3. Fyll i dina personuppgifter och signera med BankID.
  4. Klart!

Vad de olika arbetspassen innebär finns beskrivet längre ner.

Beskrivning av arbetsuppgifterna

Toalettstädning

När du städar toaletter går du och ditt städteam runt på Torpområdet och rengör torr-dass och spolbara toaletter, tvättställ och duschar. Mer utförlig information får du på plats.

Samlingsplats: Campingreceptionen

Magasinet

Sent på natten firar ungdomarna gudstjänst i Magasinet (matsalen). För att hjälpa dem plockar vi på morgonen i ordning stolar, bänkar och bord, samt sopar av gångarna i matsalen. Detta behöver vara klart innan frukostgästerna entrar matsalen kl 08:30 varje morgon. Detta pass motsvarar 1 timme.

Samlingsplats: Stora entrén Matsalen/Magasinet

Mejeriet frukost

På Mejeriet serveras förutom lunch även frukost. Din uppgift består i att, tillsammans med personalen, förbereda och serva kring frukostserveringen. Sysslor fördelas vid varje pass. Bokar du in tid här så gör det gärna flera morgnar. Mer utförlig information får du av ansvarig på plats.

Samlingsplats: Mejeriet, vid serveringsdiskarna

Mattorget

På Mattorget serveras grillade hamburgare, nachos, och korv m m. Din uppgift består i att, tillsammans med ett antal sommarjobbare, förbereda, tillreda och/eller servera maten (kan variera vad som serveras olika tider på dagen). De olika sysslorna fördelas vid varje pass. Mer utförlig information får du av ansvarig på plats.

Samlingsplats: Mattorget, på baksidan av serveringsdiskarna

Sion

Som volontär på Café Sion kan du få hjälpa till med allt från att göra räkmackor och matiga baguetter, till att hålla snyggt i caféet eller stå i kassan. Ansvarig personal fördelar uppgifterna och ger nödvändiga instruktioner. Mer utförlig information får du av ansvarig på plats.

Samlingsplats: Café Sion

Om du får förhinder

Du är själv i möjligaste mån ansvarig att hitta någon som kan ta ditt arbetspass om du får förhinder eller blir sjuk. Om en person jobbar istället för dig skickar du ett mejl till Charlotta med namn, arbetspass och mobilnummer till oss. Se kontaktinfo nedan.

Hör av dig om du har frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta Charlotta Rosdal som ansvarar för organisationen av elplats-funktionärer på område 4-5. Hon kan svara på frågor vardagar 16:30-21:00 samt under helger. Du kan även kontakta Charlotta om du har idéer och förslag på hur de olika arbetspassen kan bli bättre och hur informationen kan bli tydligare.

Charlotta Rosdal: charlotta.rosdal@gmail.com