Bön

Vill du vara med och be på Torpkonferensen?

1 Tess 5:17 uppmanar oss att be ständigt!

Vårt mål är att bön ska finnas överallt på Torpkonferensen. Förutom att betjäna varandra, kan vi planera för egen tid i bön, enskilt, med våra smågrupper eller i gemensamma samlingar som morgonbön eller pilgrimsvandringar.
Vi utmanar församlingar att ta minst ett pass i bönehuset med er smågrupp eller ensam. Om du är med och betjänar i förbönen på hemmaplan utmanar vi dig att lova minst en dag av att betjäna under gudstjänst/bibelstudium.

Anmäl dig och din församling!

Personlig förbön

Vilken dag kan du och din församling vara med och betjäna? Under veckan träffas de som vill stå med i förbönstjänsten inför varje samling, för att säkerställa att alla arbetar under samma riktlinjer.
Info om det kommer finnas i konferenshäftet samt förmedlas ut till de som anmäler sig.

Anmäl dig som förebedjareÖppnas i nytt fönster.


Själavård

Den personliga förbönen arbetar tillsammans med Örat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som har en representant närvarande vid förbönen och du som förebedjare får råd och hjälp i att koppla ihop människor med Örat för fortsatt själavård och samtalsterapi när det behovet finns.

Intresseanmälan att hjälpa till som själavårdare

Anmäl dig som förebedjare eller till 24/7-bönen

Dygnet-runt-bön kommer att finnas även i år på konferensen och vi stöttas upp av bedjare från våra partners runt om världen. Vår förhoppning är att vi tillsammans som rörelse täcker måndag 15:00 till söndag 15:00.
Så vem peppar du i din församling eller smågrupp att be tillsammans med under en timme eller fler under veckan?

Boka bönepass i bönehusetÖppnas i nytt fönster.

Följ gärna Bönehuset på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att ta del av livesändningar eller snabba tips!

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag är bönansvarig på Torp!

Emma Axklo
Böneansvarig Torpkonferensen


Mejla mig!