Mat & fika

På Torpkonferensen finns det gott om alternativ där du kan köpa dig mat. Mejeriet, vår matsal, erbjuder frukost och lunch varje dag och på Mattorget finns flera olika alternativ. Stora delar av dagen finns även Café Sion & Café Stallbacken öppet där du förser dig med fika, läckra räkmackor (och andra goda mackor förstås) och enklare luncher som en sallad. Det finns även kiosk, glasscaféer och en snabbköpsbutik på området.

Restaurang Mejeriet (Matsalen)

Här serveras frukost från tisdag och dagens lunch, måndag till söndag.
I frukosten ingår bland annat; gröt, fil, yoghurt, kaffe/te, bröd och pålägg. Vi har även gluten-, laktos- och mjölkfria alternativ samt sockerfritt bröd.

I dagens lunch ingår: sallad, hårt bröd & smör, vatten samt kaffe/te och kaka. Vid dagens lunch finns alltid ett vegetariskt alternativ samt ett alternativ för barn. Dessa alternativ behöver inte förbeställas.

Mejeriet Meny

Måndag


Pyttipanna med ägg och rödbetor
Vegetariskt: Vegetarisk pytt
Barn: Pannkaka och sylt

Tisdag


Korvstroganoff och ris
Vegetariskt: Vegetariskgryta och ris
Barn: Kokkorv och pasta

Onsdag

Götabros Vegetariska Lasagne
Barn: Köttfärssås och spagett

Torsdag


Panerad fisk med remouladsås och kokt potatis
Vegetariskt: Selleristicks med sås och kokt potatis
Barn:
Nuggets och pasta/potatis

Fredag

Midsommarbuffé
Vegetariskt och barnalternativ finns

Lördag


Kycklinggryta och ris
Vegetariskt: Quorngryta och ris
Barn: Pannkaka och sylt

Söndag

 

Köttfärsbiffar med gräddsås och kokt potatis
Vegetariskt: Vegetariska biffar med sås och kokt potatis
Barn: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis

Tider och priser

Frukost

60 kr | Barn: 30 kr
Tisdag - söndag


08:30-09:30

Lunch

95 kr | Barn: 55 kr
Måndag - torsdag

Fredag - söndag

| Midsommarbuffén 110 kr
12:00-13:00
12:00-13:30

Småbarn upp till 3 år äter gratis i matsalen.
Som barn räknas de som är upp till 10 år

Text

Specialkost i Mejeriet

Varje dag finns ett vegetariskt alternativ. Vi kan även tillhandahålla mjölk-, laktos- och glutenfritt alternativ om du anmäler det till köket senast 3 dagar innan via formuläret nedan.
När vi planerar vår matsedel försöker vi använda råvaror som inte innehåller de vanligaste allergiframkallande ämnena. Vi steker i rapsolja och mjölkfritt margarin. Vi använder inte gluten i såserna.

Anmälan för specialkost Restaurang Mejeriet: (anmäl senast 3 dagar i förväg)
Mattorget

På Mattorget kan du köpa grillade hamburgare, nachos, korv eller köttbullar med mos m.m. Det finns även vegetariska och veganska alternativ. Här kan du köpa naturligt glutenfria och laktosfria produkter.

Öppettider

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

em-22:00
12:00-22:00
12:00-14:00

Café Sion & Café Stallbacken

På Torps caféer kan du köpa allt från kaffe och bulle till matiga baguetter och fina räkmackor. Sitt i våra mysiga lokaler eller ute i parken och njut av dagarna och kvällarna. Matkupongerna gäller här. En lite matigare sallad finns dagligen att köpa i portionsförpackning på Mejeriet och Café Stallbacken. Specialkost? Här kan du köpa naturligt glutenfria, laktosfria och sockerfria produkter.

Öppettider Café Sion

Nattöppet med konsertscen och mysig kvällsstämning

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

15:30-sent
10:00-sent
10:00-18:00

Öppettider Café Stallbacken

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

15:30-21:30
10:00-21:30
10:00-15:00

Snabbköpsbutik KLIPPHALLEN

I anslutning till Matsalen finns snabbköpsbutiken Klipphallen. Här finns allt som är oumbärligt för en campingvecka på Torp!

Öppettider

Måndag
Tisdag - lördag
Söndag

15:00-19:00
08:00-19:00
08:00-15:00

Kiosken

Kiosken har en stor plats i hjärtat hos många generationer av Torpbesökare och du hittar den vid lekparken. Här finns det mesta för den som behöver något gott. I Torpkiosken kan både stor som liten fortfarande peka och välja ut sina godsaker precis som förr och kioskens motto är:”Det ska vara gott att leva – och överskottet går till Missionen”!

Glasscafé

Prova gärna någon av alla våra goda glassmenyer eller några välsmakande glasskulor i en strut eller bägare. Glasscafé finns på två platser på Torp. Ett i EFK Världen-tältet vid Torp Arena. Köp och ta med dig eller stanna och lyssna till någon föreläsning på programmet. Den andra platsen invigde vi 2022, Brygghuset vid lekparken. Här kan man köpa mjukglass och kaffe!